-  -
Tekstgrootte   
Privazorg Rivierenland 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Werken voor PrivaZorg Rivierenland

Wil je werken in de thuiszorg en zelf je rooster bepalen? Ben jij een professionele zorgverlener en wil je niets liever dan goede zorg verlenen aan je cliënt? Dan werken we graag samen met je!

Wie zijn wij?
Wij zijn zelfstandige teams van professionele zorgverleners die geven om kwaliteit en continuïteit van zorg. Als zelfstandig professional bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. In overleg met de cliënt bepaal je zelf de zorgmomenten.

Bied je huishoudelijke hulp, dan kun je helemaal alleen werken. Voor complexe zorg stemmen we samen de zorg voor de cliënt af. We leveren verzorging, verpleging, begeleiding, palliatieve terminale zorg en huishoudelijke zorg. De zorgvraag is groot. Afhankelijk van je deskundigheid is er voldoende werk. 

Als zzp'er kun je het werk via PrivaZorg combineren met andere zorgwerkzaamheden, bijvoorbeeld als je voor iemand met een PGB werkt.

ZZP'er worden
Ben je nog geen zzp'er, dan is de overstap best spannend. Het centrale kantoor in Amersfoort, helpt je dar natuurlijk bij. Je bepaalt zelf hoe jeje pensioen en verzekeringen inricht. Het centrale kantoor faciliteert ons ook op het gebied van administratie, kwaliteit, wet- en regelgeving. De overeenkomsten zijn goedgekeurd door de belastingdienst en we voldoen aan de wet- en regelgeving. Alle processen voor administratie zijn ingericht. Uniek is dat PrivaZorg je factuur binnen 2 weken betaalt.

PrivaZorg bestaat al 20 jaar. Met ruim 1700 zzp'ers leveren we jaarlijks zorg aan meer dan 5500 cliënten. Ben je geïnteresseerd om je bij ons aan te sluiten? Stuur ons dan een mail of bel ons. We maken graag persoonlijk kennis met je!

Voor ZZP’ers in de zorg gelden verschillende regelingen. Er wordt gewerkt met zorgovereenkomsten per cliënt en er moet voldaan worden aan een aantal voorwaarden.

Voorwaarden:
1. Erkende vakdiploma's/certificaten
2. Geldige identiteitskaart
3. Inschrijving Kamer van Koophandel
4. Geldige beroeps aansprakelijkheidsverzekering
5. Verklaringen Omtrent Gedrag (VOG)
6. Aansluiting kwaliteitsregister/keurmerk, zie www.mijnkeurmerk.nl

Advies: rechtsbijstandsverzekering voor niet-cliënt gerelateerde klachten. 

PrivaZorg Rivierenland e.o. helpt je hierbij.

© puntjesopde-i.nl