-  -
Tekstgrootte   
Privazorg Rivierenland 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'
 • Home
 •  > 
 • Kosten
 •  > 
 • PGB
 • PGB

  Bent u chronisch ziek of hebt u een beperking? Neem zelf het heft in handen en regel zelf uw eigen verzorging, begeleiding, hulpmiddelen of voorzieningen.

  Het pgb is een budget dat u toegekend krijgt om zelf uw zorgverleners in te huren voor de zorg die u nodig hebt. Of om zelf uw hulpmiddelen aan te schaffen en voorzieningen te realiseren.

  De belangenvereniging van mensen met een PGB: “Per Saldo” geeft informatie over het persoonsgebonden budget. De website www.pgb.nl geeft u zeer uitgebreide informatie. 

  Geen PGB meer! Wat nu?
  Als PGB-houder was u gewend uw thuiszorg direct bij de persoon in te kopen die de zorg ook daadwerkelijk leverde. Bij Zorg in natura (ZIN) bent u op dit moment aangewezen op een AWBZ-toegelaten zorginstelling. Deze regelt de zorginzet met en bij u samen met de nodige administratieve stappen. Bij PrivaZorg pakken wij dit als volgt aan:

  Al onze zorgverleners zijn zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers). Zij werken professioneel, flexibel en cliëntgericht. Zij maken direct afspraken met u, er zijn geen beperkende werkroosters. U houdt de regie in handen voor uw thuiszorg zoals u deze wenst en wanneer. Uw vertrouwde PGB-zorgverlener kan met u meegaan wanneer hij/zij zich laat inschrijven als ZZP-er bij PrivaZorg.

  Wat te doen? Neem contact op met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

   

  © puntjesopde-i.nl