-  -
Tekstgrootte   
Privazorg Rivierenland 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Contact 

U kunt voor vragen op het gebied van de thuiszorg en alles wat daarmee samenhangt terecht bij PrivaZorg Rivierenland. Zorgcoördinator Ivon Koorn informeert u niet alleen over de mogelijkheden die er op het gebied van de zorg zijn, maar kan u ook wegwijs maken in zorgland.

Zoals hoe zit het met zaken als:
Indicatiestelling
ZVW- vergoeding
WMO zorg
Eigen bijdrage

U krijgt dus via één kanaal alle relevante informatie. U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur op 024-2210013. PrivaZorg Rivierenland maakt onderdeel uit van PrivaZorg Nederland BV, wanneer Ivon Koorn niet in de gelegenheid is de telefoon op te nemen krijgt u één van haar collega's te spreken. We zijn 24 uur uur per dag bereikbaar.

Bent u al in zorg en heeft u een vraag, dan kunt u uw vragen ook stellen aan de eerst verantwoordelijke zorgverlener (e.v.z-er) waarvan u het nummer kunt vinden op het formulier intake gegevens in het zorgdossier.

PrivaZorg Rivierenland e.o. en PrivaZorg Maas en Waal zijn gevestigd in gebouw Augustinus in kamer 2.46 op de tweede etage. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

© puntjesopde-i.nl